ESTB

2018

RBDECORATIES

KWALITEITSMEUBELS VOOR BINNEN & BUITEN

OVER ONS

Het team van RBDecoraties houdt zich bezig met het ontwerpen en maken van producten. Het proces van idee tot product word bij ons op de werkplaats gerealiseerd. Van massa productie tot maatwerk productie, van stalen deuren tot metalen kasten, ons team kan iedere klus aan. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, of heeft u zelf een ontwerp en wilt u dit laten realiseren? neemt u dan vrijblijven contact met ons op. 

MAATWERK

Van klein tot groot product. Wij kunnen u de passende oplossing bieden. Zo hebben wij in het verleden al veel tevreden klanten mogen helpen. Samen met onze styliste en ontwerper kunnen wij uw lege muren, kamers of binnen / buiten exterieur prachtig aankleden. U bent bij ons van harte welkom voor een gratis oriëntatie gesprek. Bel mail of whatsapp ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

 

Maatwerk projecten

HELP
OPENINGS TIJDEN
CONTACT

Adres: Ravelijn 36 

 Nederland,Netherlands

Geertruidenberg 4931 VJ

Tel: 06 13 98 47 29

Email:  info@RBDecoraties.nl

  • Grey Facebook Icon

© 2020 RBDecoraties. All rights Reserved.

0
Industriële hanglamp

We hebben een prachtige unieke hanglamp mogen maken. De lamp is van dik vierkant staal en hangt aan een uniek ophangsysteem. Het ophangsysteem is bewerkt met sierklinknagels wat het 'die' finishing touch geeft die deze prachtige lamp verdient. In de lamp zitten 4 retro lampen bollen. Voor prijzen kunt u ons bellen of mailen.