ESTB

2018

RBDECORATIES

KWALITEITSMEUBELS VOOR BINNEN & BUITEN

OVER ONS

Het team van RBDecoraties houdt zich bezig met het ontwerpen en maken van producten. Het proces van idee tot product word bij ons op de werkplaats gerealiseerd. Van massa productie tot maatwerk productie, van stalen deuren tot metalen kasten, ons team kan iedere klus aan. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, of heeft u zelf een ontwerp en wilt u dit laten realiseren? neemt u dan vrijblijven contact met ons op. 

MAATWERK

Van klein tot groot product. Wij kunnen u de passende oplossing bieden. Zo hebben wij in het verleden al veel tevreden klanten mogen helpen. Samen met onze styliste en ontwerper kunnen wij uw lege muren, kamers of binnen / buiten exterieur prachtig aankleden. U bent bij ons van harte welkom voor een gratis oriëntatie gesprek. Bel mail of whatsapp ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

 

Maatwerk projecten

HELP
OPENINGS TIJDEN
CONTACT

Adres: Ravelijn 36 

 Nederland,Netherlands

Geertruidenberg 4931 VJ

Tel: 06 13 98 47 29

Email:  info@RBDecoraties.nl

  • Grey Facebook Icon

© 2020 RBDecoraties. All rights Reserved.

0
project dressior

Voor een heel leuk stel, een prachtig tv dressoir met aansluitende kast mogen maken. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen! Namens RBDecoraties wensen wij hen heel veel plezier met hun nieuwe aanwinst.